Black Friday / Cyber Monday Alert: Due to increased traffic demand on mobile communication networks, we are expecting potential congestion for US carrier networks during the Black Friday and Cyber Monday period. Customers may experience intermittent SMS and MMS delivery delays. Please refer to our Black Friday / Cyber Monday FAQ page and our Twilio Status page for more information.

SMS - Identität und Verifizierung (Schritt 4: Befolgen Sie das Tutorial)

ZURÜCK

WEITER

Folgen Sie unserem Tutorial und lernen Sie Zeile für Zeile, wie Sie OTPs senden und überprüfen können. Sie können Ihre Programmiersprache ändern, indem Sie die Programmiersprache rechts auswählen.

Lesen Sie das Tutorial (EN)

WEITER

Sie können das Tutorial nicht aufrufen?